front6.jpg

Kunde feedback

Vores kunder sender os ofte feedback. Herunder kan du læse nogle af de responser vi har fået.

 

Dåhjortejagt i Polen.

 

Hej Bjarne - vi var tre og de andre skød både dåhjort og kronhjort men jeg ville skyde "ikke trofæbærende vildt"og jeg så udelukkkende råvildt. Havde min riffel ikke drillet havde jeg skudt 2 stk. mere.                                           Jeg gik på marker og engområder. Der var masser af råvildt.                                                                       Skytten skyede ingen anstrengelser for at præsentere vildt. både i bil og når vi gik.Jeg så flere steder spor efter svin.Jeg kan finde på at tage på en blanding af regulering og og vildsvin.Reviret var Szrak Krywin.

Jørgen Møller, Kalundborg.

 

 

Hjortejagt i Skotland.

 Hej Bjarne - Først tusind tak for en super tur til Skotland, vi var sammen med Leif Kjær Jensen. og det var bare så fantastisk, både de smukke huse og de utrolig oplagte stalkere, så var området bare så smuk, at selv min gamle svigermor kunne gå tur og få rigtig meget med.

Vi har et ønske om at jage en brun bjørn og gerne i Sverige. Vi ved ikke om det er en mulighed eller du har andet spændende, vi har et ønske om at komme på jagt ferie i påsken 2016, har du et super tilbud til os.

Med venlig hilsen Kristian Christensen og Helle Kock

Hjortejagt i Polen.

Hej Bjarne - Tak for en god tur til "Rys Choszczno" på brundstjagt. Vi ankom i højbrundsten med masser af hjorte i 3,5 til 6 kg. Den tyske tolk var næstkommanderende på reviret og derfor kunne vi få svar på alle spørgsmål med det samme. Maden var god - jægerne rigtig gode (de kunne alle tysk/engelsk). Vi bode sammen med to kokke og alle jægerne og det er jo altid hyggelig. Der blev gjort rent hver dag.

Du må gerne give dem besked om at vi er meget tilfredse ...... tak.

Kim Charnov Nielsen, Orebyvej 223 - 4990 Sakskøbing.

 

 

 Hundyrjagt i Polen:

Vi er netop hjemvendt efter 3 rigtig gode dages hundyr/svinejagt på reviret Ruszow.

Indkvartering, maden, køkkepersonale og jægere var alt sammen det bedste man kan forvente. Vi har aldrig oplevet det bedre i Polen. Alle tårne på reviret nye og meget stabile - så selv om man vejer et godt stykke over 100 kg. er man ikke nervød for at skulle kravle op.

Vi tagtede kronvildt og vildsvin.                                                                                                                   Jægerne var meget fexible så hvis månen var fremme kunne vi jage først på natten istedet om morgenen.                                                                                                                                                        De har lavet en del foderspor i skoven som vi besøgte om natten og det var ikke ualmindeligt at se mellem 15 og helt op til 30 svin samtidig på pladserne. en enkelt gang så jeg 31 svin samtidig.            Det største problem var så at vælge hvad jeg skulle skyde.

Kronvildt og svin er det der er mest af men også lidt råvildt. Bæveren var i vinterhi men tjur så vi tre gange.                                                                                                                                                       Derudover er der to ulveflokke i skovenen. vi så dem desværre ikke.

Vi (3 mand) skød 27 stk. vildt og kunne have skudt mere hvis vi alle ville have skudt råvildt.            Chefen sagde også til slut at vi leverede det samme som en af deres drivjagter og så får vi skudt de reigtige dyr.

Vi har nu været på reviret 3 gange og der kommer med sikkerhed også en fjerde. Vi skal se og få bestilt.

Husk på denne type jagt er vi meget afhængelige af vejret (det kræver at månen er fremme) og vi havde super. Havder der ligget et tæppe af sne havde det selvfølgelig været bedre.

Hilsen tre glade jægere

Lars, Henrik og Kim.

Kim Charnov Nielsen, Orebyvej 223, 4990 Sakskøbing.

 Bæverjagt i Norge.

Hej Bjarne - Det var en godt arrangeret jagt. Værterne var hjælpsomme og flinke menesker og ingen problemer med turen derop - vi fik én bæver på allersidste pürsch i aftes kl. 21,45 - det var en god afslutning. Det var en ung han og den skal udstoppes. Vi vender tilbage til dig på et tidspunkt.

Med venlig hilsen

Henrik Havnsgaard Christensen,           Afd. leder Vejle Midtbyesskole.

 

 

 Bukkejagt i Polen.

Hej - Da er jeg tilbage fra Polen. Var en fin oplevelse. Sovested og mat bra. Dessverre litt problem da gevär og baggaje ikke kom med. Derfor lån af gevär og sko første aften og morgen. Tur retur Poznan etter gevär etter morgenjakten.

Antall bukker blev 7, samt en rev. Bukkene var litt större enn jeg trodde, så det ble litt dyrere en jeg hade tekt men det går bra. Du sender vel faktura. Meget hyggelig polsk tolk som var med Pioter. To jaktguider, han ene likte seg best i bilen. Når han andre var med ble det mer til fots, som jeg liker bedst. Bommet dessverre på tre bukker, skjöt ingen på aftenjakten bare 3 bom.

Var farlig mye rådyr. Første kvelden forsökte vi komme komme när en bukk, etter det ikke lykkes så sa guiden at den var 500 gram!!! Da måtte jeg forklare at det var alt for stort for mit budsjett. Tror han forstod det; men at jeg sagde maks 320 gikk ikke helt hjem tror jeg. Störste jeg sköd var nesten 400g.

En fin tur var det, til et revir med mye rådyr.

 Mvh Asle Haustveit,  Sundforsövägen 2, FI- 68550 Öja, Finland.

Hjorte jagt i Polen:

Hej Bjarne - Lige hjemvendt efter en dejlig ferie i Polen, vil vi gerne sige tusind tak for for en super jagttur. Personalet på stedet var helt fantastiske og vi boede dejligt midt i skoven. Vejret var det enste de ikke havde styr på ...... det pi..... ned hver dag og en stiv starm fra nord, dette til trods lykkedes det jægeren at få os på skudhold af meget vildt, og jeg fik nedlagt 4 stk. kronvildt.

Du må gerne på rette sted udtrykke stor tilfredshed med indkvartering, mad, guidning m.m. alt forløb perfekt! Desuden var de meget flinke og vidste os en stor del af deres dagligdag -- super.Tak for det!!!

Jeg bruger gerne Jer igen næste gang turen går til Polen.

Hilsen Annemette og John Petersen

Jyllingeparken 60, 4040 Jyllinge.

 

 

 

Vildsvinejagt i Polen.

Hej Bjarne - Det var fra A-Z en kanontur til Maniszewo igen igen. Guidene er 100% OK. Masser af vildsvin - havde mellem 6 og 8 timers pürsch hver nat og natjagt er total spændende. Kan varmt anbefales; men husk en lysstærk kikkert og sigtekikkert, og denne gerne med indbygget rødpunkt. Jeg skød 6 gode svin på 3 pürsch, fordelt 1-4-1.

Konklusion = Bitsch som arrangør - kan varmt anbefales.

Hilsen Folmer Kjær Laursen,

Skovbrynet 22, 8763 Rask Mølle.

Bjørnejagt i Alberta, Canada.

Vi så bjørn hver dag - skød dog kun 1. Vi havde en utrolig god dag, da vi sejlede på Freeman River - stoppede flere gange og gik på land og så efter bjørn. Vores værtspar var utrolig gæstfrie. Vi havde en kanon tur. Vi stod 30 m. fra 2 grizzly - de er store.

Poul Mortensen, Elverodvej 4, 5462 Morud.

 

Sæljagt i Norge:

Et utrolig fint sted og meget flinke menesker, som vil gøre alt for en god tur. Så mange sæler - især gråsæler, som optrådte både ude ved skær´ne men også inde i fjordene. Gode jagtmuligheder men svært at skyde fra en vippende båd. Meget flot natur og fuglebestand, havørne, gæs, ænder mm. Fiskede også, og fangede; torsk, makrel, sej, kuller, lange, og berggylten. en meget fantastisk tur - helt klart kan anbefales!. Vi vil gerne igen.

Mange venlige hilsner, Britt & Erik

jakobsen, Ærøvej 12, 4270 Høng.

Hjortejagt i Polen:

"Hej Bjarne - Tak for en dejlig jagtur på kronhjort. 2 dage var for lidt til at få skudt et toptrofæ på 8 kg., men jagten på reviret JG Odyniec overskyggede størrelsen. Jeg skød 2 hjorte på over 4 kg. og en fantastisk jagt. Rigtig god oplevelse for min søn Tobias som var ledsager på hele turen. Vildtbestanden var omkring 500 stk. kronvildt fordelt på 8 revirer, så vildt var der nok af. 5 - 7 dages jagt havde været prima, så havde der også været gevinst. Der var hjorte på 7-8 kg. på reviret."

Henrik Kristiansen, Ved teglskoven 4, 4891 Toreby L.
 

Bæverjagt i Norge:

"Hermed en lille hilsen fra Norge - vi har en super tur og har begge skudt 1 bæver Britt´s den først og også den største."

Erik Jakobsen, Ærøvej 12, 4270 Høng.

Bukkejagt i Polen:

"Undtagen misforstålsen om vildt til afskydning, som blev udredt til vores fulde tilfredshed, var turen bare super. Som de siger hos Toyota "112 % iorden :-)."

Erik Jakobsen, Ærøvej 12, 4270 Høng.
 

Sæljagt i Norge:

"Vi var 1 jæger samt 1 fisker på reviret Setervik. skød 2 muflonvæddere og 2 sæler, skud til 4 men ramte ikke de andre. Utrolig dejlig sted fangede ca. 15-20 sej, torsk, bromsme 3-11 kg. Fantastisk tur for hele familien, en stor tak til dig for god tilrettelæggelse og hjælpsomhed."

Henril Kristiansen, Ved Teglskoven 4, 4891 Toreby L.

 

Hundyrs og vildsvinejagt i Polen.

"Hej Bjarne vi er tre meget tilfredse jægere, som netop er hjemvendt fra en hundyrsjagt på reviret Czempin i Polen. Det er en fornøjelse at komme på et sådan revir - værelserne var rigtig gode, med køkken og bad. Maden kommer udefra og er OK, dog set bedre. Jægere og personale omkring os var yderst proffesionelle og havde styr på alt og kunne præsentere os for det vildt vi ønskede. Terrænet er som Danmark - dog med noget større marker. og vildt er der rigeligt af - særligt råvildt er utrolig meget af."

Kim Charnov Nielsen, Orebyvej 223, 4990 Sakskøbing.

  Bukke - småvildtjagt i Norge.

Hej Bjarne - Tusind tak for en supertur. Virkelig flot natur.
Det er en meget krævende jagt og ens pürsch bliver virkelig sat på en prøve da alt i underskoven larmer og vinden ter sig undelig mellem fjeldene.
Rådyrene er ikke helt som i DK, da de ikke rigtig trækker ud i det åbne.
Men jeg trak det længste strå da bukken kom for.
Vi så 4 elge - 2 tyre og 2 køer.
14 stk. råvildt - 3 stk. tjur - 1 bæver og 1 ræv og vi skød 1 buk, 1 ræv og 1 skade.
Vi ser meget frem til næste års jagt på reviret.
Med venlig hilsen

Mikkel Ivar Jensen,
Egensevej 38, 1 tv, 5700 Svendborg.

 

  

 

Bitsch Jagtrejser - Feldingbjergvej 9 - 7850 Stoholm - Tlf. +4597541641 - Fax. +4597541698 - E-mail: bjarne@bitsch-jagt.dk
Bitsch-jagt er medlem af Danske Jagtrejsearrangører Din tryghed når du bestiller rejser.